[Sulica Svetlobe] Dnevna meditacija za odstranjevanje bomb s toplet delci (ob 17:00 uri)Spodaj se nahaja dnevna meditacija za odstranjevanje bomb s toplet1 delci, ki jo je ustvaril sodelavec Luči Sword. Cobra je to meditacijo omenil kot eno izmed orodij za pomoč pri  odstranjevanju vseh teh plazemskih entitet in bomb s toplet delci, ki so vezane na njih.

V podporo tej meditaciji je bil ustvarjen tudi dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/1084611538342739

Če ste vodeni v pospeševanje planetarnega osvobajanja, se nam prosimo pridružite.

Vir:
https://spearoflight.blogspot.co.uk/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html

Reference:
http://sl.prepareforchange.net/2017/09/29/kratke-sveze-novice-2/  

-----------------------------------------------------------------

V najnovejšem poročilu o Meditaciji Enotnosti je Cobra navedel, da glavno oviro predstavljajo plazemske bombe s toplet delci ter da je pred sprožitvijo Dogodka to še vedno potrebno odstraniti.  
http://sl.prepareforchange.net/2017/08/24/porocilo-o-meditaciji-enotnosti/

Tu je o teh stvareh nekaj več razlage:  

"
Celo z uporabo teh naprednih metod majhen nerešljiv del primarne anomalije ostane, ki se nato sesuje v naraščajoči vrtinec okoli bombe s toplet delci. Sile Luči nato ponovno uporabijo tehnologijo ATVOR, dokler se kritične mase primarne anomalije ne razreši, nato pa bodo bombe s toplet delci izničili enkrat za vselej.":
" Odstranjevanje skupine Himera2 se nadaljuje. Nedavno se je v našem Sončnem sistemu zgodilo drastično izboljšanje situacije. Sile Luči so uspele odstraniti večino plazemske anomalije3 iz Sončnega sistema ter onkraj in velika večina plazemske anomalije z največ preostalih bomb s toplet delci, je zdaj zbrane znotraj treh zemeljskih polmerov od središča Zemlje.":
TOREJ KAJ LAHKO STORIMO?

Uporabite lahko meditacijo Vijoličnega Plamena, ki se jo je že uporabljajo za razkroj Črnega Kamna4:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

ALI pa uporabite tole:

Najprej, tehnologija ATVOR, ki jo uporabljajo sile Luči, je napredna metoda pretvorbe AN:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/05/an-conversion.html

Pretvorba AN je: ''…sistem neposrednega oddajanja Svetlobe, ki zaobide filtre naključnosti5 in potemtakem oddaja tok svetlobe v njeni popolnosti navzdol skozi vse ravni. To Svetlobi omogoča oddajanje Božanske Volje v najgostejšo materijo izmed vseh ravni in omogoča pretvarjanje, zdravljenje in ponovno povezovanje vse realnosti nazaj v Enega. Ta sistem pretvorbe AN postopoma spremeni vesolje v realnost, kjer je Eden vsemogočni. Ko bo pretvorba AN zaključena, bo vesolje natančna zrcalna slika Enega.":

http://sl.prepareforchange.net/2017/05/23/beli-ogenj-an/

ČAS:
Dnevno ob 17:00 uri
Moja ideja meditacije za pospeševanje tega procesa:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev, za odstranjevanje bomb s toplet delci in za sprožitev Dogodka.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca7 skozi orionska zvezdna vrata, ki se nahajajo v ozvezdju Oriona8, nato ta steber izžareva do našega Sončnega sistema, zatem pa skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje. 
4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato prispe do ozvezdja Orion in se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Sedaj si predstavljajte Beli Plamen AN, ki prihaja iz Svetlobnega stebra med Virom in Zemljo ter se širi po celotni Zemlji, njeni atmosferi in onkraj v vesolje ter čisti vse preostale bombe s toplet delci na vseh ravneh našega Sončnega sistema (na fizični, plazemski in eterični ravni) in čisti vso anomalijo in prinaša Enost, s čimer se bo Vir lažje manifestiral na Gaji in privedel karanteno h koncu.

7. Predstavljajte si, kako sile Luči odstranjujejo in razgrajujejo vse preostale bombe s toplet delci do določene meje, ko bodo vse preostale bombe s toplet delci instantno odstranjene, kar bo sprožilo Dogodek.

*7. Če ste tako vodeni, lahko prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri procesu očiščevanja.
 

 
Tu je vodena meditacija v slovenščini:

 
Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:
1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
4 Črni Kamen – kepa kondenzata težkih top/antitop kvarkov, pripeljana na Zemljo z Rigela leta 1996. Črni Kamen je center primarne anomalije teme in je veliko nevarnejši od bombe s strangelet delci, saj so top kvarki veliko težji od strange kvarkov.
5 naključnost (ang. contingency) – Stvarstvo bazira na neskončnih kvantnih možnosti. Med temi možnostmi imamo nekaj, kar se imenuje naključnost. Naključnost pomeni slučajnost, poljubnost, to je potencial, da se stvari zgodijo naključno, nepričakovano, ne po načrtu. To pomeni, da določeni tokovi dogodkov niso v celoti rezultat načrta Vira ali kreacija kogarkoli drugega. So preprosto naključni, vendar se da na njih vplivati in so lahko ponovno ustvarjeni, če uporabimo našo svobodno voljo, ker je svobodna volja glavni faktor v kvantni dinamiki.
6 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
7 Galaktično Centralno Sonce nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
8 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

Komentarji