Nova meditacija za Katalonijo


Od katalonskega referenduma z dne 01. 10. 2017 dalje, se je španska centralna vlada polastila številnih nasilnih dejanj proti katalonski vladi.

https://www.theguardian.com/world/2017/oct/18/spain-direct-rule-catalonia-deadline-direct-rule

Potem, ko je španska vlada v petek nameravala aktivirati  155.
člen ustave, je katalonski parlament volil za neodvisnost in predlog za neodvisnost so sprejeli s 70-imi glasovi za, 10-imi proti in dvema praznima glasovnicama.

https://www.rt.com/news/407956-catalan-parliament-votes-independence/

Po glasovanju je na tisoče podpornikov neodvisnosti praznovalo in vzklikalo po ulicah Barcelone, prestolnice katalonske regije.Španski senat je sedaj z 214-mi glasovi za, kar predstavlja 83 % zbora, odobril vpeljavo 155. člena ustave v Kataloniji.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5023203/Catalonia-explode-violence-Madrid-imposes-rule.html

Zato bomo nadaljevali z našo meditacijo za Katalonijo in pomagali manifestirati mirno okolje, zato da se lahko odvijejo pogajanja obeh strani ter da se lahko v zvezi z neodvisnostjo Katalonije porodi najboljši možni izid. 

Meditacijo bomo izvajali ob 15:30 uri po GMT času (ob 17:30 uri po slovenskem času, o. p.), dokler se situacija ne izboljša in dokler obe strani ne dosežeta mirne rešitve.  

Tu lahko pretvorite GMT čas v vaš lokalni čas:
http://www.thetimezoneconverter.com/

Prav tako prosimo vedite, da bodo ta vikend evropske države prešle na zimski čas, zato se bodo časi izvajanja meditacij prestavili na eno uro prej. Tu lahko preverite, kdaj se bodo kazalci premaknili v vašem mestu.

https://www.timeanddate.com/time/change/

Navodila: (predlagani čas meditiranja je 15 minut)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen prinašanja miru in zdravljenja situaciji v Španiji in še posebno v Kataloniji.

3. Predstavljajte si izžarevanje žarka Svetlobe iz vaše čakre Zvezde Duše (ki se nahaja 20 cm nad vašo glavo) v čakre Zvezd Duš vseh ljudi, ki meditirajo. 

4. Predstavljajte si, kako se sedaj kolektivni žarek Svetlobe širi v zemeljsko energijsko omrežje in doseže Španijo ter se povezuje s čakrami Zvezd Duš vseh ljudi, ki so del tamkajšnje situacije ter jih uravnoveša in navdihuje za iskanje mirne rešitve.

Prav tako je tudi zelo pomembno, da se Španci zavedajo, da jih bomo podprli s to meditacijo, zato da se bo energijo Svetlobe prejelo ter da se bo situacija tako omilila.

Boginja želi Mir in Mir bo!


Vodena meditacija v slovenščnini:


Reference:
https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/10/sveze-novice-o-meditaciji-za-katalonijo.html

Komentarji