[Ponovno ustvarjanje ravnovesja] Gaja & Yaldabaoth/Plazemski Paraziti – Meditacija OdcepitveSpodaj je izvrstna meditacija, ki jo je predlagal moj prijatelj Untwine, ki je usmerjena k odcepitvi Gaje (Zemlje) od Yaldabaotha1 in dveh črvom podobnih plazemskih parazitov na vseh časovnih/prostornih dimenzijah in ravneh.

Kot je predlagal Untwine, bomo to meditacijo izvajali kot skupina enkrat tedensko vsako nedeljo ob 15:45 uri po GMT času (*ob 16:45 uri v Sloveniji, o.p.), pred Tedensko meditacijo povzdignjenja / vnebovzetja
*V nedeljo, 29. 10. 2017 bomo prestavili kazalce za eno uro nazaj – prehajamo na zimski čas ali CET, o.p.

Za to novo tedensko meditacijo smo ustvarili dogodek na Facebooku
https://www.facebook.com/events/128753581162871/?active_tab=about

Tu lahko pretvorite GMT čas v vaš lokalni čas:
http://www.thetimezoneconverter.com/

Reference:
http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2017/10/gaia-yaldabaothplasma-parasites.html

---------------------------------------------------------
Spodaj objavljam vpliven članek, ki sta ga napisala dva moja dobra prijatelja:

-------------------------

  Cobra je v svoji objavi z dne 12. 10. 2017 prilepil članek Vojna proti Zavesti:


V članku je objavljen ta komentar: Kako bomo zmagali v tej vojni? Z Arhonti se bomo borili tako kot so se starodavni gnostiki: z znanjem, modrostjo in objektivnostjo. 

Ko sem skušal razumeti način, kako bi lahko odcepili Gajo od Yaldabaotha, sem povprašal Cobro, če bi lahko uporabili meditacijo z osmico za rezanje vezi po metodi gospe Phyllis Krystal. Cobra je odgovoril: izvrstna ideja!

Cobra je tudi predlagal vključitev dveh plazemskih parazitov skupaj z entiteto Yaldabaoth. Omenjena sta tukaj:


To meditacijo se lahko izvaja posamično ali v skupini. Če jo boste izvajali individualno, je to meditacijo najboljše izvajati 2 minuti po jutranjem prebujanju in tik pred spanjem. Skupinsko meditacijo se bo izvajalo enkrat tedensko, ob nedeljah ob 15:45 uri po GMT času (ob 16:45 v Sloveniji, o.p.), pred Tedensko meditacijo povzdignjenja / vnebovzetja. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gaja & Yaldabaoth/Plazemski Paraziti – Meditacija OdcepitveDosezite sproščeno stanje zavesti. Povežite se s svojo prisotnostjo JAZ SEM.


Navedite vaš namen uporabe meditacije kot orodja za pospešitev odcepljanja Gaje od Yaldabaotha in dveh črvom podobnih plazemskih parazitov na vseh časovno-prostorskih dimenzijah in ravneh.


Na tleh pred seboj si predstavljajte dva zlata kroga v obliki osmice.


V središču vam najbližjega zlatega kroga si predstavljajte besedo ''Gaja'' zapisano s prelepimi rožami, ki rasejo na tleh znotraj kroga.  

Naprej od Gajinega kroga si predstavljajte drugi zlati krog, v katerem se na tleh nahajajo Yaldabaoth in dva črvom podobna plazemska parazita.


Oba kroga zapolnite z esenco vsakega bitja in začutite, kako se namestijo na tleh pred vami. Kroga naj se dotikata, vendar ne sekata. 


Na točki, kjer se kroga stikata, si predstavljajte briljantno neonsko modro svetlobo, ki teče po tleh v smeri urinega kazalca (od leve strani navzgor naokoli do desne strani) okoli Yaldabaotha in obeh črvom podobnih plazemskih parazitov, dokler ni cel krog očrtan z briljantno modro svetlobo.  


Naj ta neonsko morda svetloba od točke, kjer se kroga stikata, nadaljuje teči po levi strani Gajinega kroga, v nasprotni smeri urinega kazalca po tleh okoli Gaje in nazaj do točke kjer se kroga stikata, tako da zariše osmico. Naj ta briljantna neonsko modra svetloba še naprej teče 2 minuti v obliki osmice.

Ko svetloba nadaljuje s svojo potjo, občutite, kako so Gaja, Yaldabaoth, oba črvom podobna plazemska parazita in briljantna modra svetloba zasidrani na tleh. 


Sedaj si predstavljajte, kako briljanten modri žarek svetlobe Nadangela Mihaela poreže vezi in odcepi oba kroga, s čimer postane Gaja prosta tako Yaldabaotha kot tudi obeh plazemskih parazitov. Zahvalite se za vse naučene lekcije in vsem bitjem, ki so pomagali pri osvobajanju Gaje. Zmaga Luči!


Povezava do Rezanja vezi v obliki osmice:---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Celotna meditacija običajno traja okoli 4 minute. Nekaj ključnih stvari za čim učinkovitejšo meditacijo:

1) Ohranite vse vidike meditacije (Gajo, Yaldabaotha/Parazite in modro svetlobo) na tleh

2) Ohranite zdravo neonsko modro svetlobo teči v obliki osmice.

 Spisali: Sonja in Sequoia


 

Komentarji